NEVEN KREMA sada sa pojačanom formulom prirodnih sastojaka

Neven krema jedna je od najtraženijih u paleti proizvoda „R Natura Panonica“. Reč je o potpuno prirodnom proizvodu koji je našao svoje mesto kod korisnika svih generacija.

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i ispitivanja, rešili smo da našu Neven kremu značajno poboljšamo, a rezultati u vidu reakcija korisnika, vrlo brzo su pokazali da je to bila prava odluka. Dodavanjem ekstrakata, alantoina, aloja vere i prirodnog konzervansa bez parabena, postigli smo odličan rezultat. Preciznim određivanjem sastojaka, dobili smo pravo „malo čudo“ koje ima protivupalno dejstvo i postiže dobre efekte u regeneraciji kože. Pored ulja nevena, krema sadrži i CO2 ekstrakt nevena koji ima daleko veću koncentraciju lekovitih jedinjenja nego samo ulje.

KREMA ZA CELU PORODICU

Danas, našu Neven kremu pojačanu dodatnom formulom sastojaka preporučujemo za negu suve, izrazito suve i ispucale kože tela i ruku, kao i za negu gljivičnih promena na stopalima. Delotvornost nevena je poznata kod nege i saniranja površinskih rana, posle uboda insekata, opekotina od sunca, proširenih vena, hemoroida, promrzlina i opekotina. Preporučuje se i za negu zdrave kože, negu nakon sunčanja, negu bebine kože, tretiranje lakših oblika ekcema i kao za produženu negu kod ekcema, dermatitisa i psorijaze, onda kada su u periodu remisije (mirovanja).

– Prvo što potrošači u našoj apoteci primete jeste izuzetno povoljna cena, a onda kada uporede da se slični proizvodi na tržištu prodaju i po duplo višim cenama, a daleko manjoj mililitraži, dileme više nema. Njihov prvi susret sa ovom efikasnom kremom nikada nije i zadnji, jer se uvek vraćaju. Mogu slobodno da kažem da je reč o proizvodu koji svaka porodica treba da ima u kući, kaže Mr ph Dunja Grubor farmaceutkinja Apoteke “Mili 3”.

Osim u ovoj apoteci koja se nalazi u ulici Kralja Petra Prvog 83 u Kikindi, Neven krema „R Natura Panonica“ u tubi od 100 mililitara može se naći i u APOTEKAMA širom Srbije.

Neven krema se može poručiti ONLAJN. U cenu nisu uračunati troškovi dostave brzom poštom.

1 одговор на „NEVEN KREMA sada sa pojačanom formulom prirodnih sastojaka“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *