Poziv apotekama – budite deo „R Natura Panonica“ priče

„R Natura Panonica“ započinje novi ciklus saradnje sa apotekama širom Srbije, s ciljem da prirodna kozmetika visokog kvaliteta pronađe put do još većeg broja korisnika. Povratne informacije dosadašnjih korisnika i stručne javnosti, velikog broja farmaceuta i dermatologa, ohrabrile su nas u nameri da proširimo lanac saradnika.

Dosadašnje razvijanje fer-poslovnog odnosa sa brojnim apotekama, uvek je, kao po receptu, rezultiralo stvaranjem prostora i prilika da prirodnim preparatima pomognemo što većem broju ljudi.

Stoga, i ovaj put smo u prilici da pozovemo sve zainteresovane apoteke da nas kontaktiraju, upoznaju se sa proizvodima i dobiju sve informacije o zajedničkoj saradnji. Apoteke sa kojima ostvarimo saradnju, imaju pravo na 30% osnovnog rabata, a u periodu sprovođenja akcija, odobravamo dodatni bonitet.

Svaka apoteka je dobrodošla u naš sistem, a posebnu pažnju i priliku dajemo samostalnim apotekama i manjim lancima. Ono što nas čini posebnim jeste činjenica da svakog saradnika jednako poštujemo, te da svima dajemo apsolutne iste uslove.

U onim retkim situacijama kada se desi da proizvode ne prodaju, uprkos planiranom očekivanju, apoteke iste mogu da vrate. Takođe, radi boljeg upoznavanja korisnika sa kvalitetom i delotvornosti naše kozmetike, za svaki poručeni proizvod, apotekama dostavljamo i odgovarajuće testere.

„R NATURA PANONICA“ PRIRODNI PROIZVODI IZDVAJAJU SE KVALITETOM

„R Natura Panonica“ proizvodi ne sadrže konzervans sa parabenom i svi pripadaju grupi prirodnih, odnosno ekoloških proizvoda. Pojedini naši preparati registrovani su za promet u Evropskoj Uniji. Godinama su zastupljeni na domaćem tržištu, pretežno na području Vojvodine, a u postupku je realizacija izlaska na tržište zemalja nemačkog govornog područja.

Naši preparati prepoznati su kao izuzetni u nezi kože zahvaćenoj čestim dermatološkim oboljenjima među kojima prednjače ekcem, psorijaza i dermatitis, zatim u nezi kože lica, u terapiji bolnih stanja, borbi protiv celulita i starenja kože. Jedan broj preparata proizveden je namenski za najmlađu populaciju, kako u pravcu nege kože zahvaćene ekcemom i atopijskim dermatitisom, tako i u pravcu svakodnevne nežne nege.

Spisak svih apoteka sa kojima sarađujemo pogledajte OVDE

Kontakt za dodatne informacije:

063/779 74 97

naturapanonica@gmail.com
office@narurapanonica.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *