Iskustvo sa prirodnom kozmetikom – kremom i tečnim sapunom „VERUM A“ (VIDEO)

Doktorka stomatologije, Mirjana Krulj, zapazila je ekcem na koži svog deteta u vreme kada je ono imalo četiri meseca. Koža na pregibu stopala bila je suva, gruba i crvena. Tada je počela potraga za pronalaženjem odgovarajućeg proizvoda koji bi mogao da smiri proces na koži deteta.

– Po preporuci lekara najpre smo koristili emolijentne kreme, i one su, gledano na trenutni efekat, pomagale. U letnjem periodu bi se koža lepo smirila, međutim, za par meseci, kada je dete navršilo godinu dana, problem se vratio u mnogo jačoj razmeri. Ovaj put, crvenilo, gruba i suva koža zahvatili su obraze, dorzalnu površinu šake, butine, potkolenice. Sve je bilo praćeno jakim svrabom, i ona se branila, češala. Nastajale su kraste, što je dodatno komplikovalo stanje na koži, rekla je dr Krulj na početku.

Kako kaže, probali su sve preparate nemenjene nezi kože sa ekcemom, koji su u tom momentu bili ponuđeni na tržištu. Bilo je tu i medicinskih preparata, čak i onih na prirodnoj bazi, ali nijedan nije davao rezultat.

– S obzirom na to da sam se svima žalila da imam problem, jedna pacijentkinja koja je došla u moju stomatološku ordinaciju, rekla mi je za prirodnu kremu VERUM A. Poslušala sam je, znajući da nemam šta da izgubim, i što je najvažnije – da detetu neće naškoditi, jer krema sadrži 100% prirodne supstance. Poboljšanje nije nastupilo posle prvog mazanja, ali posle nekih nedelju dana, koža je počela da se smiruje, poboljšanje je bilo očigledno. Ekcem je bio sve manje vidljiv. Od tada je prirodna krema VERUM A prijatelj naše porodice, kaže dr Krulj.

dr Mirjana Krulj, Novi Sad

PRVI SUSRET SA PRIRODNOM KOZMETIKOM VERUM A

Sa neprijatnim iskustvom koje nastaje kao posledica pojave ekcema na koži, suočila se i mlada majka iz Kikinde.

-Problem na koži pojavio se prvi put kada je dete imalo deset meseci. Koža je bila suva, crvena, „upaljena“. Lekar je odmah rekao da je u pitanju ekcem, atopijski dermatitis. Kao roditelj, pokušavala sam na sve moguće načine da dođem do proizvoda koji neguju kožu zahvaćenu ekcemom. Probala sam razne preparate, čak i one najskuplje, sve dok jednog dana nisam srela apotekarku iz našeg mesta. Ona mi je preporučila prirodnu kozmetiku VERUM A. Dobila sam tečni sapun i kremu VERUM A od potpuno prirodnih sastojaka. Već nakon tri do pet dana, sapun i krema su značajno pomogli u nezi kože. Detetu se nakon tog iskustva, ekcem više nije vraćao, podelila je svoje iskustvo Jelena Kovačević Injac.

Jelena Kovačević Injac, Kikinda

Ova, i mnoga druga iskustva sa kojima smo se susreli od kada smo osmislili i na tržište šlasirali potpuno prirodnu kozmetiku VERUM, vrlo su česta. Svaka reakcija u vidu iskustva korisnika, dragocena je za naš dalji rad na osmišljavanju, razvijanju i unapređenju kvaliteta prirodne kozmetike.

VERUM A tečni sapun i krema danas imaju svoje mesto na tržištu potpuno prirodne kozmetike.

Prirodna krema VERUM A sadrži ulje hajdučke trave, bisabolol, eterično ulje lavande angustofolia (prava), ekstrakt hamamelisa i maline. Ne sadrži parabene, boje i veštačke mirise. Nije lek.

Prirodni sapun VERUM A sadrži ulje hajdučke trave, eterično ulje lavande, ekstrakt hamamelisa i maline. Ne sadrži parabene, boje i veštačke mirise. Blago peni. Nije lek.

Oba proizvoda toplo preporučujemo za negu kože zahvaćene ekcemom, odnosno atopijskim dermatitisom. Linija VERUM A namenjena je bebama i deci do 12 godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *