Nega kose

Da bi kosa bila, zdrava, blistava i jaka, od presudnog je značaja da se neguje odgovarajućim tretmanima i proizvodima. RENA VERSE preparati deluju na sve delove kose i vlasišta u svrhu njihovog potpunog oporavka. Nakon samo jedne primene preparata za kosu iz kolekcije RENA VERSE, kosa postaje bujnija, a vlasi revitalizovane. Ovo su prirodni proizvodi koji temeljno čiste i regenerišu i poželjno je imati ih u svojoj kolekciji. Iz ove kolekcije posebno se izdvajaju Piling , Hydria i Pena šampon.

Da bi kosa bila, zdrava, blistava i jaka, od presudnog je značaja da se neguje odgovarajućim tretmanima i proizvodima.
RENA VERSE preparati deluju na sve delove kose i vlasišta u svrhu njihovog potpunog oporavka. Nakon samo jedne primene preparata za kosu iz kolekcije RENA VERSE, kosa postaje bujnija, a vlasi revitalizovane.
Ovo su prirodni proizvodi koji temeljno čiste i regenerišu i poželjno je imati ih u svojoj kolekciji.
Iz ove kolekcije posebno se izdvajaju Piling , Hydria i Pena šampon.

RENA VERSE HYDRIA
2,160 rsd

RENA VERSE HYDRIA – 200 ml

RENA VERSE HYDRIA je prirodni kondicioner bez parabena, veštačkih boja i mirisa. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje nara, ekstrat acerole (karipske tresnje), ekstrat duda, pantenol i hijaluron koji deluju na kosu tako sto poboljšavaju njenu strukturu i sjaj, postižući i efekat vlaženja vlasi.
RENA VERSE
2,160 rsd

RENA VERSE ŠAMPON PENA za oštećenu i suvu kosu 200 ml

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene suve i tanke kose koja je tretirana nepovoljnim uticajima. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen.
RENA VERSE ŠAMPON PENA
2,160 rsd

RENA VERSE ŠAMPON PENA „M“ za masnu kosu 200 ml

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene masne kose. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Pantenol, eterično ulje limuna i alantoin hidriraju kosu i stvaraju zaštitni film koji zadržava vodu, dajući kosi sjaj i mekoću, smanjujući sebum i otklanjajući pojavu peruti.
RENA VERSE MASKA
2,160 rsd

RENA VERSE MASKA – 200 ml

RENA VERSE MASKA je prirodna maska namenjena za negu kose sa uljem nara, ektraktom proteina jojobe, pantenolom, alantoinom, niacinamidiom, kolagenom, elastinom i hijaluronom.
RENA VERSE PILING
2,160 rsd

RENA VERSE PILING piling za kosu – 200 ml

Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije, ekstatom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum ).
RENA VERSE ŠAMPON
2,160 rsd

RENA VERSE ŠAMPON – 400 ml

RENA VERSE ŠAMPON je prirodni revitalizirajući šampon za kosu sa pantenolom, alantoinom vitaminom B3, eteričnim uljem ruzmarina uljem makadamije i hijaluronom.