Nega po tipu kože

Kolekcija “RENA ” je prirodna kolekcija krema i tečnih sapuna za negu suve, masne i normalne kože. Kreme i sapuni su namenjeni odgovarajućim tipovima kože za starosno doba preko 30 godina. Za svaki tip kože smo odabrali posebne sirovine a ono sto im je zajedničko jeste posebna tekstura koja se lako upija, brzo deluje i kožu dugo čini mekom i svežom. Sadrže prirodni hijaluron, vitamin B, alantoin, pantenol, prirodni shea-butter. Osim SERUMA R, koji je univerzalan za sve tipove, svi drugi proizvodi ove kolekcije su klasifikovani prema tipu kože: „S“ je oznaka za suvu, „M“ za masnu i „N“ za normalnu/mešovitu kožu. Dostupni su pojedinačno ili u setovima koji se sastoje od odgovarajuće kreme i tečnog sapuna za odgovarajući tip kože.

Kolekcija “RENA ” je prirodna kolekcija krema i tečnih sapuna za negu suve, masne i normalne kože. Kreme i sapuni su namenjeni odgovarajućim tipovima kože za starosno doba preko 30 godina.
Za svaki tip kože smo odabrali posebne sirovine a ono sto im je zajedničko jeste posebna tekstura koja se lako upija, brzo deluje i kožu dugo čini mekom i svežom. Sadrže prirodni hijaluron, vitamin B, alantoin, pantenol, prirodni shea-butter.
Osim SERUMA R, koji je univerzalan za sve tipove, svi drugi proizvodi ove kolekcije su klasifikovani prema tipu kože: „S“ je oznaka za suvu, „M“ za masnu i „N“ za normalnu/mešovitu kožu. Dostupni su pojedinačno ili u setovima koji se sastoje od odgovarajuće kreme i tečnog sapuna za odgovarajući tip kože.

RENA HA krema
2,016 рсд

RENA HA krema – 50 ml

RENA M krema
2,016 рсд

RENA M krema – 50 ml

RENA R SERUM - 50 ml
2,160 рсд

RENA R SERUM – 50 ml

RENA N krema
2,016 рсд

RENA N krema – 50 ml

RENA PILING SERUM
RENA R SERUM
2,016 рсд

RENA S KREMA – 50 ml