Nega problematične kože

Kolekcija VERUM je kolekcija prirodnih krema namenjenih za negu kože kod ekcema, dermatitisa, seboreičnog dermatitisa i psorijaze. Kod kože koja je sklona ekcemu, dermatitisu i psorijazi izbor prirodne kreme i sapuna je važan za sprečavanje i ublažavanje iritacije, svraba i stvaranja rana. Mada se upotrebom kortikosteroida problem na koži po pravilu rešava u kratkom roku, uz njih se ekcem po pravilu uvek vraća, a česta upotreba kortikosteroida može imati štetne posledice. Prirodne kreme kolekcije VERUM namenjene su za ublažavanje simptoma ekcema, dermatitisa i psorijaze. Vraćaju koži oštećeni zaštitni sloj, hidriraju kožu i omogućavaju da se ćelije same regenerišu, bez štetnih nuspojava, a za razliku od sintetskih proizvoda, koji zapravo isušuju kožu, hidriraju i zadržavaju neophodnu vlagu u koži. Iz ove kolekcije, krema i tečni sapun Verum AC su registrovani za promet u Evropskoj Uniji, poseduju PIF dokumentaciju i registrovani su na CPNP portalu EU.

Kolekcija VERUM je kolekcija prirodnih krema namenjenih za negu kože kod ekcema, dermatitisa, seboreičnog dermatitisa i psorijaze.
Kod kože koja je sklona ekcemu, dermatitisu i psorijazi izbor prirodne kreme i sapuna je važan za sprečavanje i ublažavanje iritacije, svraba i stvaranja rana. Mada se upotrebom kortikosteroida problem na koži po pravilu rešava u kratkom roku, uz njih se ekcem po pravilu uvek vraća, a česta upotreba kortikosteroida može imati štetne posledice.
Prirodne kreme kolekcije VERUM namenjene su za ublažavanje simptoma ekcema, dermatitisa i psorijaze. Vraćaju koži oštećeni zaštitni sloj, hidriraju kožu i omogućavaju da se ćelije same regenerišu, bez štetnih nuspojava, a za razliku od sintetskih proizvoda, koji zapravo isušuju kožu, hidriraju i zadržavaju neophodnu vlagu u koži.
Iz ove kolekcije, krema i tečni sapun Verum AC su registrovani za promet u Evropskoj Uniji, poseduju PIF dokumentaciju i registrovani su na CPNP portalu EU.

VERUM A KREMA - 100 ml
VERUM AC KREMA - 100 ml
VERUM D KREMA - 100 ml
VERUM P KREMA – 100 ml
VERUM KUPKA prirodna kupka 0 + – 400 ml
VERUM šampon – 400 ml