ZBOG ČEGA POSTOJIMO

Uloga kože je od vitalnog značaja za fukcionisanje celog organizma. Zbog toga je koži potrebna svakodnevna nega, koja podrazumeva i upotrebu sapuna i kozmetičkih preparata koji na nju blagotvorno deluju.

Agresivna sredstva, obični sapuni i preparati koji sadrže parabene, supstance sintetskog porekla a njih je danas najvise na tržištu, osim otklanjanja nečistoća, mogu dovesti i do isušivanja, pucanja i iritacije kože.

Sebe smo posvetili proizvodnji kvalitetnih kozmetičkih preparata i sapuna, pažljivo osmišljenih i pripremljenih po sopstvenim recepturama, koji će na vašu kožu blagotvorno delovati i činiti je lepšom.

KOJI SU NAŠI CILJEVI

Kvalitet: R Natura Panonica sapuni i kozmetički preparati se pripremaju po sopstvenim recepturama, koje su nastale nakon dugogodišnjeg istraživanja,
pažljivog izbora materijala i savremenog tehnološkog procesa, koji se neprekidno kontrolišu i usklađuju sa važećim standardima.

Dizajn: R Natura Panonica proizvodi se ističu svojim izuzetnim dizajnom i kvalitetnim pakovanjem.

Asortiman: R Natura Panonica proizvodi gotovo sva sredstva i kozmetičke preparate koji su važni za negu kože.

Cena: odličan odnos cene i kvaliteta.

Unapređenje proizvodnje: R Natura Panonica se bavi konstatnim istraživanjem tržišta, unapređenjem i proširenjem sopstvene proizvodnje
u skladu sa potrebama kupaca.

ZAŠTO SMO POSEBNI

Vodimo računa o poreklu i kvalitetu sirovina, posebno kada je reč o eteričnim, baznim uljima i hidrolatima.

Držimo se preporuka i standarda u doziranju aktivnih supstanci i eteričnih ulja pratimo fiziologiju kože, pa tako naši preparati imaju PH vrednost
u rasponu od 4,5 do 5,5.

Proizvodi iz naših kolekcija mogu imati aromaterapijski efekat, što ih čini dragocenim. Pri formulaciji sastava proizvoda naročitu pažnju posvećujemo
„nosaču“, koji mora da ima sposobnost prodiranja duboko u kožu i da omogućava aktivnim supstancama da prodru u niže slojeve kože.

Kada stvaramo i distribuiramo proizvod, uvek smo dobro raspoloženi.

ŠTA IMAMO DA VAM PONUDIMO

Ekološka prirodna kozmetika – ova grupa proizvoda ima preko 95% prirodnih sastojaka, koriste se emulgatori i koemulgatori dobijeni obradom prirodnih supstanci, eterična ulja koje se kontrolisano doziraju i posebno izračunavaju za terapetusko delovanje, konzervans je bez parabena, mirisi bez alergena, alergeni eteričnih ulja su posebno naznačeni ako su u proizvodu zastupljeni.

Prirodna kozmetika sa ekološkim sastoj-cima – ova grupa proizvoda sadrži minimum 70% prirodnih sastojaka, konzervans je bez parabena, mirisi bez alergena, alergeni eteričnih ulja su posebno naznačeni ako su zastupljeni.

KAKO SMO NASTALI

Renato Vuković je rođen 17. 02. 1991. godine u Kikindi, gde je i odrastao. Već u srednjoj školi pokazivao je sklonost ka praktičnoj primeni prirodnih nauka i veliki talenat za hemiju. U želji da produbi svoja znanja, nakon završetka srednje škole upisao je Prirodno – matematički fakultet u Novom Sadu na katedri za hemiju.

Željan novih iskustava, prepoznao je sebe u naučnom radu, stičući brzo nova znanja. Bio je odličan student, a njegova kreativnost i zainteresovanost za nauku brzo su zapaženi. Postao je član marketing tima Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, čiji je zadatak da mlađim generacijama dočara lepšu i zanimljiviju stranu nauke i da ih zainteresuje da se i sami upuste u veliku naučnu avanturu. Vedrog duha, pristojno vaspitan, svestran, angažovan u brojnim fakultetskim aktivnostima i uvek spreman da pomogne, bio je omiljen među kolegama i nastavnicima. Planirao je, nakon završenih osnovnih akademskih studija, da nastavi studije na Hemijsko-tehnološkom fakultetu u Milanu, a potom da nastavi sa naučnim radom kao asistent na PMF u Novom Sadu.

Renato nije imao interesovanje samo za nauku i nije se ograničavao samo na fakultetske aktivnosti. Bio je dobar sportista i aktivno trenirao u klubu američkog fudbala „Mamuti“ iz Kikinde, gde je prepoznat kao borben, snažan, izdržljiv i korektan član tima, koji se uvek ponašao sportski kako prema svojim saigračima, tako i prema protivnicima. Bavio se muzikom i odlično svirao gitaru. Poznavao je informacione tehnologije i govorio strane jezike.

Želeo je i više od toga. Maštao je o stvarima koje bi ga još više ispunile i učinile još korisnijim. Došao je na ideju da primeni svoja stečena znanja da bi pomagao ljudima, da napravi nove preparate izuzetnog kvaliteta sa lekovitim svojstvima, pa je započeo proizvodnju prirodnih sapuna i kozmetičkih preparata po sopstvenim recepturama, koje je stvarao i usavršavao u laboratoriji. Tako je nastala R Natura Panonica.

Renatove planove i želje osujetila je tragedija koja se desila 01.04.2012. u diskoteci „Contrast“ u Novom Sadu, kada je šest mladih ljudi, među kojima je bio i on, izgubilo živote u požaru. Ostala je neostvarena njegova želja da svoje znanje, talenat i kreativnost nastavi da upotrebljava da bi stvarao proizvode koji će pomagati ljudima.

U maju 2012. godine Renatu je, kao najboljem studentu, posthumno dodeljena nagrada Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu „PMF – DA, TO SAM JA“.

R Natura Panonica je nastavila proizvodnju po Renatovoj ideji I izvornim recepturama, pridržavajući se njegovih osnovnih principa i visokih kriterijuma, i posvećujući svakom svom proizvodu pažnju kakvu Renato zaslužuje.

KOJI SU NAŠI CILJEVI

Kvalitet: R Natura Panonica sapuni i kozmetički preparati se pripremaju po sopstvenim recepturama, koje su nastale nakon dugogodišnjeg istraživanja, pažljivog izbora materijala i savremenog tehnološkog procesa, koji se neprekidno kontrolišu i usklađuju sa važećim standardima.

Dizajn: R Natura Panonica proizvodi se ističu svojim izuzetnim dizajnom i kvalitetnim pakovanjem.


Asortiman: R Natura Panonica proizvodi gotovo sva sredstva i kozmetičke preparate koji su važni za negu kože.


Cena: odličan odnos cene i kvaliteta. Unapređenje proizvodnje: R Natura Panonica se bavi konstatnim istraživanjem tržišta, unapređenjem i proširenjem sopstvene proizvodnje u skladu sa potrebama kupaca.

Guaranteed PURE

All Grace formulations adhere to strict purity standards and will never contain harsh or toxic ingredients

Completely Cruelty-Free

All Grace formulations adhere to strict purity standards and will never contain harsh or toxic ingredients

Ingredient Sourcing

All Grace formulations adhere to strict purity standards and will never contain harsh or toxic ingredients

We pride ourselves on have a team of highly skilled

Not cool. Our tightly knitted fabric holds its form after repeated wear. Plus, Aldays dress up or down, no prob. So you can wear them all day. Get it?

Slava Fedutik

Founder, Chief Creative

Jennifer C.

Founder, Chief Creative

Valeriia Nadopta

Founder, Chief Creative

Jonh Henry

Founder, Chief Creative