Probudite čula

PROBUDITE ČULA je kolekcija kvalitetnih prirodnih preparata sa pantenolom za svakodnevnu negu svih tipova kože, uključujući pantenol kremu, pantenol sa hijaluronom i pantenol sa koenzimom Q10. Dobro odmerene recepture obezbeđuju pouzdanost i visoku delotvornost proizvoda, a karakteriše ih i odličan odnos cene i kvaliteta.

PROBUDITE ČULA je kolekcija kvalitetnih prirodnih preparata sa pantenolom za svakodnevnu negu svih tipova kože, uključujući pantenol kremu, pantenol sa hijaluronom i pantenol sa koenzimom Q10.
Dobro odmerene recepture obezbeđuju pouzdanost i visoku delotvornost proizvoda, a karakteriše ih i odličan odnos cene i kvaliteta.

PANTENOL GEL KREMA – 100 ml

Probudite čula

PANTENOL GEL KREMA – 100 ml

767 rsd
PANTENOL GEL KREMA je prirodni, veoma nežan preparat namenjen za negu kože lica i tela. Sadrži ulje nara, prirodni shea butter-a, bisabolol, koji deluju regeneratitivno i ublažavaju simptome suve kože i iritacije. Mogu ga koristiti deca i odrasli. Bez parabena, sa mirisom bez alergena.
PANTENOL KREMA SA HIJALURONOM – 50 ml

Probudite čula

PANTENOL KREMA SA HIJALURONOM – 50 ml

2,419 rsd
PANTENOL KREMA SA HIJALURONOM je prirodna i veoma nežna krema, diskretnog mirisa, namenjena za negu suve kože. Ne sadrži parabene, veštačke boje i alergene.
PANTENOL Q10 KREMA – 50 ml

Probudite čula

PANTENOL Q10 KREMA – 50 ml

2,419 rsd
PANTENOL KREMA SA Q10 je prirodna, veoma nežna krema namenjena za negu suve kože i kao preventiva protiv stvaranja bora na licu. Diskretnog je mirisa i ne sadrži parabene, veštačke boje i alergene.