Prodavnica

RENA antirid
2,500 rsd

RENA antirid – 50 ml

RENA antirid je nežan serum namenjen za negu bora oko očiju. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks proteina, peptida i ulja nara.
RENA argirelin serum
3,800 rsd

RENA argirelin serum – 50 ml

RENA argirelin serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje nara, bisabolol i hijaluron.
Rena Collagen Serum
1,800 rsd

Rena Collagen Serum – 50 ml

RENA collagen serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) i prirodni kolagen koji hidrira kožu lica i stimuliše proizvodnju kolagena pa samim tim smanjuje bore, a lice dobija mladalački izgled.
RENA lifting serum
3,400 rsd

RENA lifting serum – 50ml

RENA lifting serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks proteina i peptida. Pepitid protiv bora stimuliše sintezu kolagena, elastina, deluje posebnim mehanizmom koji čini kožu čvrstom i zategnutom.
RENA hijaluron serum
1,700 rsd

RENA hijaluron serum – 50 ml

RENA hijlauron serum je nežan serum namenjen je za negu lica, koji sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), hijaluron, elastin i vitamin B3. Serum čini posebnim kompleks hijaluronske kiseline i biljne hijaluronske kiseline koje hidriraju kožu i čine je zategnutijom, dok u kombinaciji sa kolagenom i elastinom vraćaju koži volumen.
RENA LIFTING MASKA
1,800 rsd

RENA LIFTING MASKA 100 ml

Prirodni anti-age preparat za lice i dekolte bez parabena, veštačkih boja i mirisa, koji čini kožu čvrstom i zategnutom.