Nema proizvoda u korpi.

1,432 rsd

LE MATIN – 200 ml

LE MATIN je prirodna i veoma nežna umivalica namenjena za negu kože lica i tela, koja sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangam, kalcijum i silicijum), pantenol i prirodni hijaluron.

In stock
8606106761733

Opis

Magična umivalica i ubica nečistoća

Prirodna i veoma nežna umivalica namenjena za negu kože lica i tela, koja sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangam, kalcijum i silicijum), pantenol i prirodni hijaluron. Čisti i hidrira kožu čineći je mekom i nežnom. Jednim potezom uklanja šminku sa lica u zone oko ociju. Nije lek. Bez parabena, sa mirisom bez alergena, za higijenu i hidrataciju lica.

PAN MICELA – 200 ml

Sastav

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Coco glucoside, Cocoamiodopryl Betaine, Pentylene Glycol, Panthenol, Glycerine, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Tamarindus Indica Seed Gum, Allantoin, Phenoxyethanol, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Upotreba

Upotreba: Umivalicu naneti na lice nežnim kružnim pokretima izmasirati i očistiti lice. Mlakom vodom isprati lice po potrebi postupak ponoviti .

Upozorenje: Pre prve upotrebe uputno je proveriti da li postoji individualna osetljivost kože na neki od sastojaka. Dodir sa očima može stvoriti iritaciju i u slučaju da dođe do kontakta isprati oči.

Iskustva

Iskustva: Klijenti koji su počeli da koriste naše proizvode uvek krenu od Le Matin umivalice, cesto je nazivaju u “ubicom” nečistoća, a ono sto je nama vazno jeste da su svi primetili da je pakovanje u obliku pene dugotrajno do 2 meseca sigurno.