Nema proizvoda u korpi.

7,612 rsd

Paket higijena lica i tela

Rena Verse gel za tusiranje 400 ml + Rena skin Clenar
Poklon: Le Matin

In stock

Opis

Rena Verse gel za tusiranje 400 ml + Rena skin Clenar
Poklon: Le Matin

 

RENA VERSE GEL ZA TUŠIRANJE je prirodni tečni gel za ruke lice i telo sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), pantenol i ulje makadamije.

Higijena, reparacija i hidratacija

Prirodni tečni gel za ruke lice i telo sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), pantenol i ulje makadamije.

RENA VERSE gel za tuširanje je prirodan tečni gel za tuširanje, namenjen za higijenu kože lica, tela ruku. Blago peni i temeljno čisti. Ne isušuje, hidrira i kožu čini mekom. Preporuka za celu porodicu. Bez parabena, sa mirisom bez alergena.

Zapremina: 400 ml.


RENA SKIN CLEANER je prirodni piling u obliku pene sa ekstraktom duda i rastvorom glikolne kiseline koji eliminišu mrtve ćelije kože i čine da ona izgleda mlađe i zdravije. Postepeno posvetljuje ten i ublažava tamne fleke na licu.

Piling za lice i dekolte koji ima dva svojstva za otklanjanje mrtvih celija, smanjenje tamnih fleka.

Prirodni piling u obliku pene sa ekstraktom duda i rastvorom glikolne kiseline koji eliminišu mrtve ćelije kože i čine da ona izgleda mlađe i zdravije. Postepeno posvetljuje ten i ublažava tamne fleke na licu. Piling sadrži hijaluron prirodnog porekla i termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum ). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Zapremina: 200 ml.


LE MATIN je prirodna i veoma nežna umivalica namenjena za negu kože lica i tela, koja sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangam, kalcijum i silicijum), pantenol i prirodni hijaluron.

Magična umivalica i ubica nečistoća

Prirodna i veoma nežna umivalica namenjena za negu kože lica i tela, koja sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangam, kalcijum i silicijum), pantenol i prirodni hijaluron. Čisti i hidrira kožu čineći je mekom i nežnom. Jednim potezom uklanja šminku sa lica u zone oko ociju. Nije lek. Bez parabena, sa mirisom bez alergena, za higijenu i hidrataciju lica.

Zapremina: 200 ml.