Nema proizvoda u korpi.

13,689 rsd

Paket nega masne kose

Rena Verse M sampon pena + Rena Verse maska + Rena Verse Hydria + Rena Vrese piling
Poklon: Rena Verse sampon 400 ml

In stock

Opis

Rena Verse M šampon pena + Rena Verse maska + Rena Verse Hydria + Rena Vrese piling
Poklon: Rena Verse šampon 400 ml

 

RENA VERSE ŠAMPON-PENA za čišćenje i održavanje higijene masne kose. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen.

Šampon u obliku pene za masnu kosu

Šampon ima 3 glavna svojstva: cišćenje, smanjenje sebuma i dubinska reparacija kose.

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene masne kose. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Pantenol i hijaluron hidriraju kosu, eterično ulje limuna smanjuje sebum a alantoin otklanja pojavu peruti. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Ne sadrži parabene, alergene i silikon.

Šampon takođe sadrži aktivnu supstancu borove smole koja deluje antibakterijski i kao antimikotik.

Zapremina: 200 ml


RENA VERSE MASKA je prirodna maska za negu kose koja sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ceramide, ulje makadamije, pantenol, alantoin, vitamin B3, hijaluron, i ekstrakt ovsa.

Prirodna maska sa ceramidima i ekstraktom ovsa.

Rena verse maska ima 3 glavna svojstva: kondicioner, dubinska reparacija i hidratacija.

Prirodna maska za negu kose sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ceramide, ulje makadamije, pantenol, alantoin, vitamin B3, hijaluron, i ekstrakt ovsa. Bez parabena, sa mirisom bez alergena. Nije lek.

Ulje makadamije, vitamin B 3, pantenol i hijaluron hidriraju kosu, stvarajući zaštitni film koji zadržava vodu, dajući joj sjaj i mekoću, alantoin otklanja pojavu peruti i ispucalih krajeva, a ceramide i ekstrakt ovsa obnavljaju oštećene vlasi.

Zapremina: 200 ml


RENA HYDRIA je prirodni preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. Sadrži ekstrat acerole (karipska tresnja), hijaluron, ekstrat duda i ceramide koji deluju na kosu tako sto poboljšava njenu strukturu i sjaj, postižući i efekat vlaženja vlasi.

Serum za suvu i oštećenu kosu bez ispiranja

Hydria ima 4 glavna svojstva: kondicioner bez ispiranja, hidratacija, reparacija, antimikrobna svojstva.

RENA HYDRIA je prirodni preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. Sadrži ekstrat acerole (karipska tresnja), hijaluron, ekstrat duda i ceramide koji deluju na kosu tako sto poboljšava njenu strukturu i sjaj, postižući i efekat vlaženja vlasi.

Ekstrakt karipske trešnje sadrži vitamin C i ima izražena antimikrobna svojstva, deluje i kao antimikotik pa je pogodan za masnu kosu. Ekstrakt crnog duda je veoma hranljiv za kosu i njen koren, i ima jako antioksidansno svojstvo.

Zapremina: 200 ml


fRENA VERSE PILLING u obliku pene sa uljem makadamije ekstraktom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Prirodni probiotski piling za kosu.

Piling ima dva glavna svojstva: čisti teme glave i kotikulu dlake a potom je i otvara za dalju negu. Jedinstven je na tržištu, jer je u obliku pene pa se lako nanosi i ispira.

Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije ekstraktom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Zapremina: 200 ml


RENA VERSE ŠAMPON je blag prirodni revitalizirajući šampon za kosu sa uljem makadamije, ruzmarinom, ceramidima, pantenolom, alantoinom, vitaminom B3, hijaluronom. Ne isušuje kosu, daje joj sjaj i volumen i nežno čisti i osvežava kožu glave. Ne sadrži paraben. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum).

Šampon bez soli

Šampon ima 4 glavna svojstva: čišćenje, hidratacija, reparacija i brzi rast kose.

Blag prirodni revitalizirajući šampon za kosu sa uljem makadamije, ruzmarinom, ceramidima, pantenolom, alantoinom, vitaminom B3, hijaluronom. Ne isušuje kosu, daje joj sjaj i volumen i nežno čisti i osvežava kožu glave. Ne sadrži paraben. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum).

Zapremina: 400 ml.