Nema proizvoda u korpi.

592 rsd

PRO V GEL – 100 ml

Pro-V Gel je u potpunosti prirodan preparat koji predstavlja kombinaciju delotvornih i regenerišućih biljaka, čineći ga jednim od najboljih preparata ove vrste na našem tržištu. Kombinacijom eteričnog ulja lavande, ekstrakta gaveza i kestena dobili smo jedinstvenu formulu za lagan korak.

In stock
8606100676118

Opis

Pro-V Gel je u potpunosti prirodan preparat koji predstavlja kombinaciju delotvornih i regenerišućih biljaka, čineći ga jednim od najboljih preparata ove vrste na našem tržištu. Kombinacijom eteričnog ulja lavande, ekstrakta gaveza i kestena dobili smo jedinstvenu formulu za lagan korak. Ovo je aromaterapetuski proizod, koji sadrži lavandu koja umiruje i opušta, gavez koji obnavlja i divlji kesten koji poboljšava cirkulaciju. Sa ovom snažnom formulom vaše noge će biti relaksirane i odmorne. Pro V gel daje subjektivni osečaj hladjenja.

Zapremina: 100 ml.

Upotreba: Kod umornih nogu dovoljno je u večernjim satima namazati u tankom sloju, preparat brzo deluje. Po potrebi i ličnom osećaju možete mazati do 4 puta na dan. Ne nanositi na otvorene rane. Nije lek.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka.

PRO V GEL – 100 ml

 

 

Zapremina

100 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Pomozite vašem telu