Nema proizvoda u korpi.

3,422 rsd

RENA argirelin serum – 50 ml

RENA argirelin serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje nara, bisabolol i hijaluron.

In stock
8606106761849 ,

Opis

Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Zapremina: 50 ml

Opis: RENA argirelin serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) ulje nara, bisabolol i hijaluron. Peptid Argirelin protiv bora stimuliše sintezu kolagena, elastina, deluje posebnim mehanizmom koji čini kožu čvrstom i zategnutom. Argirelin peptid je sintetskog porekla u koncetraciji od 10 % smanjuje bore na licu 30% kroz period od 30 dana. Sadrži blagi miris bez alergena i 10 % aktivne komponente argirelina.

Upotreba: Preporučujemo nanošenje najmanje dva puta na dan na lice i dekolte. Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa Rena Lifting serumom.

Upozorenje: Pre upotrebepreporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka.

Sastav/INCI: Aqua,Sea Water, Pomegranate seed oil, Butyrospermum Parkii Butter, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Niacinamide, Panthenol,Glycerine, Pentylene Glycol, Sorbitan Caprylate (And) Propanediol (And) Benzoic Acid, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (and) Xanthan Gum Bisabolol, Phenohyethanol, Parfum.

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Iskustva: Rena Argirelin serum je pravi izbor za svaku ženu od 40+. Veliki broj klijentkinja u svakoj porudžbini kupuje ovaj proizvod. Na pitanje o kombinaciji koju koriste, uvek dobijemo odgovor da je u svakoj kombinaciji na prvom mestu Rena Argirelin serum. Argirelin je pepitid koji je ekvivalent botoxu, šalje signale ćelijama kože da stvaraju više kolagena, čuvar vlage i vidno se bore smanjuju. Na svakom snimanju kože na našim prezentacijama, odnosno proverom dolazimo do potvrde da su rezultati prisutni već nakon jednog nanošenja na lice. Klijentkinje koje su odlazile na mezoterapije lica više nisu imale potrebe jer Arigirelin serum deluje kao botoks.

Svetlana Budimirovic, Novi Sad: „U kombinaciji sa Rena Retinol kremom dobila sam idealnu kožu sa prirodnim izgledom i vidno smanjene bore“.

RENA argirelin serum

 

Zapremina

50 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Rena anti age

Primena

NEGA NORMALNE KOŽE 50 +GODINA