Nema proizvoda u korpi.

2,422 rsd

Rena Collagen Serum – 50 ml

RENA collagen serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) i prirodni kolagen koji hidrira kožu lica i stimuliše proizvodnju kolagena pa samim tim smanjuje bore, a lice dobija mladalački izgled.

In stock
8606106761634 ,

Opis

Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

RENA COLLAGEN SERUM je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) i prirodni kolagen koji hidrira kožu lica i stimuliše proizvodnju kolagena pa samim tim smanjuje bore, a lice dobija mladalački izgled. Serum sadrži blagi miris bez alregena. Rena Collagen serum sadrži riblji kolagen u viskoj koncentraciji koji smanjuje bore, popunjava ravne linije, redovnom upotrebom dostižete mladolik izgled.
Rena collagen preporučujemo kod nege problematične kože (akne i seboroični dermtitis), mala doza Rena collagena može smiriti iritaciju i suvoću kože.

Upotreba: Preporučujemo nanošenje najmanje dva puta na dan na lice i dekolte.

Zapremina: 50 ml

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Upotreba: Kod zdrave koze Rena collagen je prvi izbor za podlogu pre šminkanja. Naš savet je da uvek kombinujete serume, menjajte i dodajte svaki put novi serum u svoju rutinu.

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Argania Spinosa Kernel Oil, Soluble Collagen (The Rest Consisting Of Aqueous Buffer), Pentylene Glycol, Glycerine, Panthenol, Hydrolyzed Elastin, Niacinamide, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Allantoin, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (and) Xanthan Gum Bisabolol, Triethanolamine, Phenohyethanol, Parfum

Iskustva: Rena Collagen je izbor naših najmlađih generacija i onih sa osteljivom kozom, Rena collagen kao glavni sastojak seruma je odgovoran za ravnanje kože kod akni i pubertetskih bubuljica. Najčešća kombinacija koju su klijenti pohvalili i koja je dala rezultate za rešavanje problema akni jeste kombinacija sa Rena hijaluronom, Rena Collagen i Rena Retinol krema.

Katarina Stari iz Novog Sada je nas redovni klijent koja je svoju negu otpočela sa Rena Collagen serumom danas je cela kolekcija Rena seruma u njenoj rutini.

Rena Collagen Serum

 

Zapremina

50 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Rena anti age

Primena

NEGA NORMALNE KOŽE 50 +GODINA