Nema proizvoda u korpi.

2,422 rsd

RENA hijaluron serum – 50 ml

RENA hijlauron serum je nežan serum namenjen je za negu lica, koji sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), hijaluron, elastin i vitamin B3. Serum čini posebnim kompleks hijaluronske kiseline i biljne hijaluronske kiseline koje hidriraju kožu i čine je zategnutijom, dok u kombinaciji sa kolagenom i elastinom vraćaju koži volumen.

In stock
8606106761672 , ,

Opis

Prirodni anti age preparat, bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Zapremina: 100 ml

Opis: Rena Hijaluron Serum je proizvod koji nazivaju „dva u jedan“, zbog svoje posebnosti i višestrukom dejstvu, koja je rezultat visoke koncentracije niacinamida u kombinaciji sa kompleksom hijalurona. RENA hijlauron serum je nežan serum namenjen je za negu lica, koji sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), hijaluron, elastin i vitamin B3. Serum čini posebnim kompleks hijaluronske kiseline i biljne hijaluronske kiselin koje hidriraju kožu i čine je zategnutijom, dok u kombinaciji sa kolagenom i elastinom vraćaju koži volumen.

Upotreba: Serum možete nanositi u večernjim satima na podočnjake i osetljive delove lica.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosteljivost na neke od sastojaka.

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Pentylene Glycol, Niacinamide, Panthenol, Glycerine, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Allantoin, Tamarindus Indica Seed Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (and) Xanthan Gum, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Iskustva: Rena hijaurnon serum je jedan od najprodavanijih proizvoda jer su ga prepoznali svi muskraci, žene, nema straosne granice. Prvo sto nam jave jeste prelep miris, savršeno pakovanje, a onda kreće naizmenično oduševljenje od hidratcaije do savsrenog tena, smanjije pore i na kraju nazivaju ga klindamicin u bočici, svi komentari su istiniti jer to savršenstvo polazi od naše zelje da spojimo ne spojivo.

Zorana Stanojević – Zemun: „Za mene Rena Hijaluron serum je neizbežna rutina za svako godišnje doba i svakodnevna rutina nege“.

 

Zapremina

50 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Rena anti age

Primena

NEGA SUVE KOŽE 40+, NEGA SUVE KOŽE 50+