Nema proizvoda u korpi.

2,422 rsd

RENA R SERUM – 50 ml

Prirodni serum namenjen za negu kože čiji sastojci deluju hidrantno i nežno na osetljive delova lica zahvaćene rozaceom, čineći kožu mekom i nežnom. Odlična kombinacija ulja ekstrakta maline, prirodnog shea butter-a i vitamina B3 pružaju i prirodnu barijeru od UV zraka.

In stock

Opis

RENA R serum je 100 % prirodni serum namenjen za negu kože lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks jojoba ulja, ekstrata zobi, vitamina B3 koji deluju hidrantno i nežno na osetljive delova lica zahvaćenih rozaceom. Serum će vašu koži činiti mekom i nežnom. Bez parabena. Nije lek.
Odlična kombinacija ulja ekstrakta maline, prirodnog she buttera i vitamina B3 čine prirodnu barijeru od UV zraka.

Upotreba: serum možete koritisti ujutru i uveče.

Upozorenje: Pre prve upotrebe potrebno je proveriti da li postoji indivudualna osetljivost kože na neki od sastojaka navedenih na deklaraciji proizvoda. Dodir sa očima može stvoriti iritaciju i u slučaju da dođe do kontakta, isprati oči vodom.

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Niacinamide, Avena Sativa Kernel Flour, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Glycerin, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Polydatin Glucoside, Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (and) Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Bisabolol, Phenohyethanol, Triethanolamine, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.
Obavezno nanati na deo kože na ruci I testirati da li postoji indiidualna osetljivost.

Iskustva: Rena R serum koriste klijenti sa izuzetnom osetljivom kožom, sa kapilarima I rozaceom. Klienti su potvrdirli umirujuce dejstvo, hirdantno I najbolje efekete reparijanja osetljive kože je dala kombinacija Rena R serum sa Revaxim kremom. Ovakva kombinacija je umirila kožu nakon desetak minuta a reparira nakon par sati. Podjednako su krostili I klijenti sa ekcemom I seboroičnim dremtitisom na licu.

Ova kombinacija je prva preporuka farmaceuta u Apotekama.

Zapremina: 50 ml

 

Zapremina

50 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Rena Kolekcija nege po tipu kože

Primena

NEGA KOŽE KOD ROZACEA