2,160 rsd

RENA VERSE PILING piling za kosu – 200 ml

Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije, ekstatom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum ).

In stock

Opis

Prirodni probiotski piling za kosu.

Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije, ekstatom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum ). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Upotreba: Preporučujemo upotrebu dva puta mesečno . Nakon prvog i drugog šampona isprati kosu, zatim piling naneti na teme glave blago umasirati a potom rascesljati po dužini cele kose . Ostaviti do 3 min na osetljivoj a na normlanoj koži max do 5 min da deluje a potom isprati. Preporučujemo Rena verse masku za regeneraciju i za hidrataciju Rena Verse Hydria kondicioner. Pilingom podstičemo rast kose, reguliše se proizvodnja sebuma i sprečava se pojava peruti na vašoj kosi. Najvažnija uloga pilinga jeste čišćenje temena i vlasišta.

Piling otvara kutikulu dlake i stimuliše bolji prodor hranljivih sastojaka Rena Verse maske.

Zapremina: 200 ml

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka. Ukoliko dodje do nezeljenih reakcijau vidu peckanja isprati i ne ponavljti postupak.

RENA VERSE PILING piling za kosu – 200 ml

Bar code: 8606106761832

Zapremina

200 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Rena kolekcija za negu kose

Primena

NEGA ISPUCALE I SUVE KOSE, NEGA MASNE KOSE, NEGA NORMALNE ZDRAVE KOSE