Nema proizvoda u korpi.

2,320 rsd

RENA VERSE PILING piling za kosu – 200 ml

RENA VERSE PILLING u obliku pene sa uljem makadamije ekstraktom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

In stock

Opis

Prirodni probiotski piling za kosu.

Piling ima dva glavna svojstva: čisti teme glave i kotikulu dlake a potom je i otvara za dalju negu. Jedinstven je na tržištu, jer je u obliku pene pa se lako nanosi i ispira.

Prirodni piling u obliku pene sa uljem makadamije ekstraktom papaje i enzimskim eksfoliantom koji eliminišu mrtve ćelije na temenu glave i na kosi, čine da kosa izgleda zdravije. Piling sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Zapremina: 200 ml

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka. Ukoliko dodje do nezeljenih reakcijau vidu peckanja isprati i ne ponavljti postupak.

RENA VERSE PILING piling za kosu – 200 ml

Bar code: 8606106761832

Sastav

Sastav /INCI: Aqua, Sea Water, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Glycerine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Carica Papaya Extract, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Propylene Glycol, Bacillus Ferment,Allantoin, Phenoxyethanol, Parfum.

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Upotreba

Upotreba: Preporučujemo upotrebu dva puta mesečno. Nakon prvog i drugog šampona isprati kosu, zatim piling naneti na teme glave blago umasirati a potom rasčešljati po dužini cele kose. Ostaviti do 3 min na osetljivoj a na normalnoj koži maksimalno do 5 min da deluje a potom isprati. Preporučujemo Rena verse masku za regeneraciju i za hidrataciju Rena Verse Hydria kondicioner.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka. Ukoliko dođe do neželjenih reakcija u vidu peckanja isprati i ne ponavljati postupak.

Iskustva

Iskustva: Klijenti su primetili da više nemaju pojavu peruti, naročito oni koji su imali stalni problem vraćanja. Ono sto je najvažnije jeste da ne moraju da koriste šampone koji u sebi imaju lek. Nakon redovne upotrebe jednom nedeljno, dalje je bilo dovoljno korišćenje samo jednom mesečno. Klijenti koji su imali veliki problem sa peruti oni su koristili piling u pocetku prilokom svakog pranja kose da bi kasnije sveli na jednom nedeljno a kasnije, po potrebi.