• Home
  • Nega kose

2,160 rsd

RENA VERSE ŠAMPON PENA „M“ za masnu kosu 200 ml

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene masne kose. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Pantenol, eterično ulje limuna i alantoin hidriraju kosu i stvaraju zaštitni film koji zadržava vodu, dajući kosi sjaj i mekoću, smanjujući sebum i otklanjajući pojavu peruti.

In stock
8606106761665

Opis

Šampon u obliku pene za masnu kosu

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene masne kose. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Pantenol, eterično ulje limuna i alantoin hidriraju kosu i stvaraju zaštitni film koji zadržava vodu, dajući kosi sjaj i mekoću, smanjujući sebum i otklanjajući pojavu peruti. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Ne sadrži parabene, alergene i silikon.

Upotreba: Pre šamponiranja kosu dobro pokvasiti. Nakon prvog šamponiranja, koje neće stvarati veliku penu, temeljno isprati kosu i ponoviti šamponiranje, koje će stvoriti blagu penu. Lagano isprati. Za najbolje rezultate preporučuje se da se nakon ispiranja nanese RENA VERSE MASKA za regeneraciju kose.

Upozorenje: Pre prve upotrebe uputno je izvršiti test radi provere da li postoji individualna osetljivost na neke od sastojaka.

Zapremina: 200 ml

RENA VERSE M šampon – 200 ml

 

Zapremina

200 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Rena kolekcija za negu kose

Primena

NEGA MASNE KOSE