• Home
  • Nega kose

2,160 rsd

RENA VERSE ŠAMPON PENA za oštećenu i suvu kosu 200 ml

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene suve i tanke kose koja je tretirana nepovoljnim uticajima. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen.

In stock
8606106761795

Opis

Šampon u obliku pene za oštećenu tanku kosu

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene suve i tanke kose koja je tretirana nepovoljnim uticajima. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), pantenol, jojoba protein, makadamija ulje i alantoin koji hidriraju kosu i stvaraju zaštitni film koji zadržava vodu, dajući kosi sjaj i mekoću, otklanjajući i pojavu peruti i ispucalih krajeva. Sadrži blagi surfikant. Ne sadrži parabene, alergene i silikon.

Upotreba: Pre šamponiranja kosu dobro pokvasiti. Nakon prvog šamponiranja, koje neće stvarati veliku penu, temeljno isprati i ponoviti šamponiranje, koje će stvoriti blagu penu. Lagano isprati. Za najbolje rezultate preporučuje se da se nakon ispiranja nanese RENA VERSE MASKA za regeneraciju kose.

Upozorenje: Pre prve upotrebe uputno je proveriti da li postoji individualna osetljivost kože na neki od sastojaka.

Zapremina: 200 ml

RENA VERSE – 200 ml

 

Zapremina

200 ml