Nema proizvoda u korpi.

  • Home
  • Nega kose

2,320 rsd

RENA VERSE ŠAMPON PENA za oštećenu i suvu kosu 200 ml

RENA VERSE ŠAMPON-PENA za čišćenje i održavanje higijene suve tanke kose koja je oštećena i tretirana agresivnim sredstvima. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen.

In stock
8606106761795 , ,

Opis

Šampon u obliku pene za oštećenu tanku kosu

Šampon ima 3 glavna svojstva: čišćenje, hidrataciju i dubinsku reparaciju kose.

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene suve tanke kose koja je oštećena i tretirana agresivnim sredstvima. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum I silicijum), pantenol, hijaluron koji hidriraju kosu, makadamije ulje stvara zaštitni film koji zadržava vodu, dajući kosi sjaj i mekoću, alantion otklanja pojavu peruti ceramide reparira ispucale krajeve kose. Sadrži blagi surfikant. Ne sadrži parabene, alergene i silikon.

Zapremina: 200 ml

RENA VERSE – 200 ml

 

Sastav

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Glycerine, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Allantoin, Ceramide NG, Phenoxyethanol, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Upotreba

Upotreba:Pre šamponiranja kosu dobro pokvasiti. Nakon prvog šamponiranja, koje neće stvarati veliku penu, temeljno isprati I ponoviti šamponiranje, koje će stvoriti blagu penu. Lagano isprati. Za najbolje rezultate preporučuje se da se nakon ispiranja nanese RENA VERSE MASKA za regeneraciju kose.

Upozorenje:Pre prve upotrebe uputno je proveriti da li postoji individualna osetljivost kože na neki od sastojaka. Dodir sa očima može stvoriti iritaciju i u slučaju da doše do kontakta, isprati oči.

Iskustva

Iskustva: Šampon u obliku pene na prvi pogled je klijentima je delovao kao malo pakovanje, ali su se nakon upotrebe svi složili sa tim da je pakovanje dovoljno za dva meseca jer je proizvod koncentrisan, a boca pravi penu i manje se troši.

Iskustvo klijenata koji imaju tretiranu kosu u vidu „blanša“ jeste da su da su već u prvim danima videli razliku u sjaju kose i reparaciji. Klijenti su potvrdili da se, uz minimum surfikanta koji se nalazi u šamponu, temeljno očisti teme glave i kosa a ne dolazi do isušivanja, što je inače glavna odlika ovog šampona