9,087 rsd

Sajamski paket Anti age 50+

Rena Argirelin serum + Rena S krema
Pokolon: Rena Lifting maska

In stock

Opis

Rena Argirelin serum + Rena S krema
Pokolon: Rena Lifting maska

 

RENA argirelin serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje nara, bisabolol i hijaluron.

Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

RENA argirelin serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje nara, bisabolol i hijaluron. Peptid Argirelin protiv bora stimuliše sintezu kolagena, elastina, deluje posebnim mehanizmom koji čini kožu čvrstom i zategnutom. Argirelin peptid je sinteskog porekla u koncetraciji od 10 % smanjuje bore na licu 30% kroz period od 30 dana.
Serum sadrži blagi miris bez alergena i 10 % aktivne komponente argirelina.

Zapremina: 50 ml


RENA S KREMA – Prirodna i veoma nežna krema namenjena za negu suve kože. Sadrži kompleks prirodnih sastojaka koji pružaju delotvornu anti-age negu kao i prirodnu barijeru od UV zraka.

Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

RENA S je prirodna i veoma nežna krema namenjena za negu suve kože. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks sastojaka koji pružaju anti-age negu: prirodni hijaluron, vitamin B3, vitamin E, ulje divlje ruže i etericno ulje palmarose, ekstart šargarepe, prirodni hijlauron, kolagen i elastin.

Odlična kombinacija ulja ekstrakta maline, prirodnog shea butter-a i vitamina B3 čine prirodnu barijeru od UV zraka.

Zapremina 50 ml


RENA LIFTING MASKA – Prirodni anti-age preparat za lice i dekolte bez parabena, veštačkih boja i mirisa, koji čini kožu čvrstom i zategnutom.

Prirodni anti-age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Nežan anti-age preparat namenjen za negu lica i dekoltea. Sadrži beta glucan koji podmlađuje, pruža koži optimalnu vlažnost, regeneriše suvu kožu i ublažava iritacije, stimuliše sintezu kolagena, elastin čini kožu čvrstom i zategnutom. Kolagen hidrira kožu lica i umanjuje bore a lice dobija mladalački izgled. Maska sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Bez parabena i veštačkih boja, sa mirisom bez alergena.

Zapremina: 100 ml