• Home
  • Akcije

7,022 rsd

Sajmaski poklon paket nega masne kože

Rena Collagen + Rena M krema + poklon  Rena skin cleaner

In stock

Opis

Rena Collagen + Rena M krema
+ poklon  Rena skin cleaner

 

RENA collagen serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) i prirodni kolagen koji hidrira kožu lica i stimuliše proizvodnju kolagena pa samim tim smanjuje bore, a lice dobija mladalački izgled.

Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

RENA collagen serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) i prirodni kolagen koji hidrira kožu lica i stimuliše proizvodnju kolagena pa samim tim smanjuje bore, a lice dobija mladalački izgled. Serum sadrži blagi miris bez alregena. Rena collagen sadrži riblji kolagen u visokoj koncentraciji koji smanjuje bore, popunjava ravne linije, redovnom upotrebom dostižete mladolik izgled.

Rena collagen preporučujemo i kod nege problematične kože (akne i seboroični dermatitis). Mala doza Rena collagena može smiriti iritaciju i suvoću kože.

Zapremina 50 ml


RENA M krema – Prirodna i veoma nežna hidrantna krema namenjena za negu masne i mladalačke kože sa termalnom vodom iz dubina mora bogatom mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), vitaminom B3, prirodnim hijaluronom i kolagenom.

Prirodna i veoma nežna hidrantna krema namenjena za negu masne i mladalačke kože sa termalnom vodom iz dubina mora bogatom mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), vitaminom B3, prirodnim hijaluronom i kolagenom. Koristi se za svakodnevnu negu lica. Sadrži ulje jojobe, blagi miris eteričnog ulja mandarine koji neguju masnu kožu s aknama. Nije lek.

Zapremina 50 ml


RENA SKIN CLEANER je prirodni piling u obliku pene sa ekstraktom duda i rastvorom glikolne kiseline koji eliminišu mrtve ćelije kože i čine da ona izgleda mlađe i zdravije. Postepeno posvetljuje ten i ublažava tamne fleke na licu.

Piling za lice i dekolte koji ima dva svojstva za otklanjanje mrtvih celija, smanjenje tamnih fleka.

Prirodni piling u obliku pene sa ekstraktom duda i rastvorom glikolne kiseline koji eliminišu mrtve ćelije kože i čine da ona izgleda mlađe i zdravije. Postepeno posvetljuje ten i ublažava tamne fleke na licu. Piling sadrži hijaluron prirodnog porekla i termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima ( cink, mangan, kalcijum i silicijum ). Bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Zapremina: 200 ml.