Nema proizvoda u korpi.

2,992 rsd

VERUM A KREMA – 100 ml

VERUM A krema je 100% prirodna i nežna krema namenjena za negu osetljive i suve kože kod beba i dece do 12 godina. Sadrži ulje nara, bisabol,ceramide 3, ekstrakt hamamelisa i maline.

In stock

Opis

VERUM A krema je 100% prirodna i nežna krema namenjena za negu osetljive i suve kože kod beba i dece do 12 godina. Sadrži ulje nara, bisabol,ceramide 3, ekstrakt hamamelisa i maline. Ne sadrži parabene, boje i veštačke mirise. Nije lek.

Zapremina pakovanja: 100 ml

Upotreba – ekcem kod beba i dece uzrasta do 12 godina. Atopijski dermatitis je jedno od najčešćih oboljenja kože deteta. Jedna od ključnih karakteristika atopijskog dermatitisa je suvoća kože, koja je uzrokovana poremećajima u sintezi masnih kiselina, što uzrokuje nedostatak gornjeg masnog sloja na koži, koji treba da sprečava prekomerni gubitak vlage.

Prilikom kupanja preporučujemo prirodni VERUM kupku, koji vrlo malo peni i ne sadrži paraben. Nakon kupanja kožu deteta obrišite nežnim tapkanjem i dok je još vlažna, namažite kremom VERUM A celo telo, kako bi omogućili stvaranje prirodnog masnog sloja na površini kože, i time zaštitili kožu od prekomernog isušivanja.

Redovnom upotrebom VERUM A kreme u prva tri meseca najmanje 4 puta dnevno, koža uspostavlja balans, a kada se ekcem umiri može se nastaviti sa VERUM A kremom dva puta u toku dana, odnosno ujutro i uveče. U tom periodu, u negu preko dana se može uključiti i Natura Panonica NEVEN krema 100 ml, koja ima ulogu da održi prirodan balans kože u periodu remisije (mirovanja).

Ukoliko koristite neku od krema koje sadrže lek, redosled bi bio sledeći: nakon kupanja koristiti lek prema uputstvu lekara, VERUM A kremu koristiti 4 puta na dan, a kada prestanete sa upotrebom leka, nastaviti do 3 meseca sa redovnom upotrebom VERUM A kreme dva puta na dan, i upotrebom NEVEN kreme prema potrebi.

NAPOMENA: Mada su sirovine prirodnog porekla blage i korisne za negu kože kod ekcema, za upotrebu kod dece koja su osetljiva uputno je prethodno konsultovati lekara ili farmaceuta.

Zapremina

100 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Verum za negu problema sa kožom

Primena

NEGA KOŽE KOD ATOPIJSKOG DERMATITISA