Nema proizvoda u korpi.

Original price was: 1,900 rsd.Current price is: 950 rsd.

-50%

VERUM AC KREMA – 100 ml

VERUM AC krema je 100% prirodna krema namenjena za negu kože sa seboroičnim dermatitisom, za sve uzraste. Sadrži ulje jojobe, vitamin B3 i eterično ulje čajevca. Ne sadrži parabene, veštačke boje i mirise.

In stock

Opis

VERUM AC krema je 100% prirodna krema namenjena za negu kože sa seboroičnim dermatitisom, za sve uzraste. Sadrži ulje jojobe, vitamin B3 i eterično ulje čajevca. Ne sadrži parabene, veštačke boje i mirise. Nije lek.

Zapremina: 100 ml.

Upotreba VERUM AC kreme kod seboroičnog dermatitisa. Bez obzira da li je seboroični deramatitis na temenu glave ili licu, tretman je isti: prvih deset dana svakodnevno oprati kosu šamponom koji preporuči Vaš lekar ili farmaceut, a zatim na vlažno teme glave i kose naneti kremu VERUM AC i potom osušiti. Ukoliko pacijent nema kosu, ovaj tretman možete ponavljati ujutru i uveče na vlažnu kožu glave. Nakon deset dana, koža počinje da se obnavlja i treba nastaviti svakodnevnu negu kremom VERUM AC i kupkom VERUM do 30 dana. Nakon ovog je korisno uključiti i Natura Panonica prirodnu Pantenol kremu 100ml bez parabena i tečni sapun Verum . U periodu kada nema ljuspica, nega bi trebala da se sastoji od upotrebe Pantenol kreme ujutru, upotrebe VERUM AC kreme uveče, uz korišćenje kupke VERUM pri redovnoj higijeni kose/kože.

Kada se povuku delovi crvenila (što se obično događa tokom proleća i leta) tada se može preći na RENA M kremu.

Menjanjem vrste kreme pravi se kombinacija da vaša koža ima svoj balans tokom cele godine. Na ovaj način se s jedne strane sprečava zasićenje, a s druge postiže odgovarajući tretman prema potrebama zavisno njenog stanja i od godišnjeg doba

Preporučujemo da se krema nanosi na vlažnu kožu, a za higijenu da se koristi VERUM kupka.

Napomena: Krema sadrži alergene D-Limonene, koji je prirodni sastojak eteričnog ulja čajevca, pa je za osobe sklone alergijama na prirodne alergene uputno da se pre upotrebe konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Zapremina

100 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Verum za negu problema sa kožom

Primena

NEGA KOŽE KOD SEBOROIČNOG DERMATITISA, NEGA MASNE KOŽE – ACNE 13+