Nema proizvoda u korpi.

1,900 rsd

VERUM D KREMA – 100 ml

VERUM D krema je 100% prirodna krema namenjena odraslim osobama i deci uzrasta preko 12 godina, za negu opekotina i izrazito suve i osetljive kože lica i tela. Sadrži ulje nara, ekstrakt CO2 nevena, bisabolol, ceramide 3. Ne sadrži parabene, boje i veštačke mirise. Nije lek.

In stock

Opis

VERUM D krema je 100% prirodna krema namenjena odraslim osobama i deci uzrasta preko 12 godina, za negu opekotina i izrazito suve i osetljive kože lica i tela. Sadrži ulje nara, ekstrakt CO2 nevena, bisabolol, ceramide 3. Ne sadrži parabene, boje i veštačke mirise.

Zapremina pakovanja: 100 ml

Upotreba VERUM D kreme. Opekotine i kod kože kod kojih je cilj popunjavanje kože ceramidima. Ceramidi su vrlo delotvorni u repariranju kože, povećavaju nivo vlage i smanjuju perutanje kože kod atopijskog dermatitisa .

Prilikom svakog kupanja raste nivo Ph vrednosti kože i narušava se prirodni masni sloj koji je kod osoba koje imaju dermatitis oštećen. Uloga VERUM D kreme je da vraća i obnavlja oštećeni masni sloj, hidrira kožu i omogućava joj da se sama regeneriše.

Kada se smiri akutna faza, preporučljivo je da se naizmenično, u zavisnosti od stepena suvoće kože, koristi Natura Panonica NEVEN krema. Dobra kombinacija je kada se u početnoj fazi dermatitisa koži pruži zaštita upotrebom VERUM D kreme, a u periodu remisije (mirovanja) koristi NEVEN krema. Na takav način se održava balans i postiže najbolji efekat.

Preporuka je da se VERUM D kremu koristi 4 puta na dan, nanošenjem na vlažnu kožu, nakon pranja ruku ili tela. Za higijenu treba koristiti blagi šampon ili sapun bez parabena, a za najbolje rezultate preporučujemo da se u tu svrhu koristi tečna prirodna VERUM kupka 400ml.

Napomena: Krema VERUM D sadrži prirodne sastojke, pa je za upotrebu kod osoba koje su osetljive na prirodne alergene, a naročito kod opekotina i površinskih rana, uputno prethodno konsultovati lekara ili farmaceuta.

Zapremina

100 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Verum za negu problema sa kožom

Primena

NEGA KOŽE KOD OPEKOTINA I POVRŠINSKIH RANA