Rena anti age kolekcija

Rena anti-age kolekciju čini grupa anti-age seruma i hidrantni serum. Serumi su eliksiri za lice na bazi vode, sa malo uljane komponente i sa laganom teksturom. Koža ih lako upija, prodiru u njene dublje slojeve i idealni su za sve tipove kože. Rena serume karakterišu specifične aktivne komponente čiji je cilj anti-age dejstvo na odredjenu regiju lica i vrata. Ovi serumi su fluidni, podmladjuju, sadrže naicimanid, termalnu vodu bogatu mineralima koji smanjuju fleke i iritaciju, poboljsavaju teksturu kože i podstiču površinsku obnovu kože, elastičnost i sjaj. Naša je preporuka da se nakon 25-te godine u rutinu nege doda serum iz Rena anti-age kolekcije sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka, koje će koža rado prepoznati.

Rena anti-age kolekciju čini grupa anti-age seruma i hidrantni serum.
Serumi su eliksiri za lice na bazi vode, sa malo uljane komponente i sa laganom teksturom. Koža ih lako upija, prodiru u njene dublje slojeve i idealni su za sve tipove kože.
Rena serume karakterišu specifične aktivne komponente čiji je cilj anti-age dejstvo na odredjenu regiju lica i vrata.
Ovi serumi su fluidni, podmladjuju, sadrže naicimanid, termalnu vodu bogatu mineralima koji smanjuju fleke i iritaciju, poboljsavaju teksturu kože i podstiču površinsku obnovu kože, elastičnost i sjaj.
Naša je preporuka da se nakon 25-te godine u rutinu nege doda serum iz Rena anti-age kolekcije sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka, koje će koža rado prepoznati.

RENA antirid
RENA argirelin serum
Rena Collagen Serum
RENA lifting serum
RENA hijaluron serum
RENA LIFTING MASKA