Nema proizvoda u korpi.

3,280 rsd

Akcija priprema leto

SOL UV X krema je nežan kozmetički kompleks prirodnih sirovina za negu lica kod svih tipova kože, koji sadrži ekstrakt maline, prirodni hijaluron, ceramide, vitamin B3, ulje ruže i blagi miris bez alergena.

Rena Stretta body serum 200 ml – Prirodni serum za telo i oblikovanje tela

In stock

Opis

SOL UV X krema

Nežan kozmetički kompleks prirodnih sirovina za negu lica kod svih tipova kože, koji sadrži ekstrakt maline, prirodni hijaluron, ceramide, vitamin B3, ulje ruže i blagi miris bez alergena. Kombinacija aktivnih komponenti aktivira autoimune sisteme kože koji pospešuju njenu odbranu od UV zračenja i pružaju reparirajući efekat nakon sunčanja.

Ima 4 glavna svojstva:

  • zaštitni efekat u odbrani od UVa i UVb zraka: pruža zaštitu do 70% i obezbeđuje da osetljiva koža
    ne izgori kod umerenog izlaganja suncu.
  • reparirajući efekat: u slučaju da koža izgori, ima reparirajući efekat tako da kod oštećene kože
    umanjuje osećaj zatezanja, pečenja i osećaja vreline, pri čemu umanjuje mogućnost pojave
    plikova i ljuštenja kože.
  • efekat hidratacije: delotvorno hidrira kožu.
  • sprecava foto-starenje koze

Posebno je naglašeno svojstvo prirodnog aktivatora autoimunog sistema u odbrani od UV zračenja. Glavni sastojak koji je odgovoran za to jeste sirovina koja se dobija iz drveta japanskog dvornika. Ovo svojstvo je potkrepljeno naučnim radom koji se bazira na istraživanju sprovedenom od strane proizvođača navedene sirovine, u kom se došlo do zaključka da ta sirovina podiže imunološki sistem kože do te mere da je pogodna i kod onkoloških pacijenata kod kojih se primenjuju terapije zračenjem, u kom slučaju se upotrebljava za pripremu kože 7 dana pre početka zračenja.

Zapremina: 100 ml.
SPF faktor: 50.


Rena Stretta

Rena Stretta je 100% prirodni serum namenjen za negu tela. Serum sadrži ulje bršljana, ekstrakt zelenog čaja, zelene mikroalge i hijaluron kao glavne aktivatore procesa oblikovanje i detoksikaciju tela na kojima su naslage masnoće i celulita. Bez parabena, sa mirisom bez alergena.

Upotreba: Nanosi se 2 do 4 puta dnevno kožu. Pre upotrebe proveriti da li postoji individualna osetljivost na neki od sastojaka.

Sastav/INCI: Aqua, Hedera Helix Oil Glycerine, Dysmorphococcus Globosus Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Xanthan gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar)Gum, Allantoin, PEG-8 Caprylic, Capric Glycerides, Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate ,Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Triethanolamine, Parfum

Kontrolu zdravstvene ispravnosti izvršila akreditovana laboratorija po važečim propisima.