Nema proizvoda u korpi.

Original price was: 2,422 rsd.Current price is: 1,211 rsd.

-50%

RENA LIFTING MASKA 100 ml

Prirodni anti-age preparat za lice i dekolte bez parabena, veštačkih boja i mirisa, koji čini kožu čvrstom i zategnutom.

In stock

Opis

Zapremina: 100 ml

Prirodni anti-age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.

Opis: Nežan anti-age preparat namenjen za negu lica i dekoltea. Sadrži beta glucan koji podmlađuje, pruža koži optimalnu vlažnost, regeneriše suvu kožu i ublažava iritacije, stimuliše sintezu kolagena, elastin čini kožu čvrstom i zategnutom. Kolagen hidrira kožu lica i umanjuje bore a lice dobija mladalački izgled. Maska sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum). Bez parabena i veštačkih boja, sa mirisom bez alergena.

Upotreba: Preporučujemo nanošenje najmanje dva puta nedeljno na lice i dekolte, maska se ne ispira.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka.

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Rosa Canina Fruit Oil, Pentylene Glycol, Glycerine, Panthenol, Niacinamide, Hydrolyzed Elastin, Soluble Collagen (The Rest Consisting Of Aqueous Buffer), Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Beta-Glucan, Tamarindus Indica Seed Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum (and) Xanthan Gum Allantoin, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Iskustva: Rena liftign masku su prepoznale zaposlene zene koje nemaju vremena za duge posete kozmetičkim salonima, a sa lifting maskom su dobile sve benefite koje pruža visoka koncetracija beta glukana koji u kombinaciji sa ostalim sastojcima stimuliše sintezu kolagena i vezuje velike količine vode te daje veliku vlažnost koži. Rena Lifting masku nanose uglavnom vikendom kao serum za noć.

Klijentkinje u apotekama su najredovniji kupci ovog proizvoda.

RENA LIFTING MASKA 100 ml

 

Zapremina

100 ml

Brend

R Natura Panonica

Linija proizvoda

Kolekcija Rena anti age

Primena

NEGA NORMALNE KOŽE 50 +GODINA, NEGA NORMLANE KOŽE 40 +GODINA, NEGA SUVE KOŽE 40+, NEGA SUVE KOŽE 50+