Nema proizvoda u korpi.

2,320 rsd

RENA VERSE GEL ZA TUŠIRANJE – 400 ml

RENA VERSE GEL ZA TUŠIRANJE je prirodni tečni gel za ruke lice i telo sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), pantenol i ulje makadamije.

In stock
8606106761689 ,

Opis

Higijena, reparacija i hidratacija

Prirodni tečni gel za ruke lice i telo sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), pantenol i ulje makadamije.

RENA VERSE gel za tuširanje je prirodan tečni gel za tuširanje, namenjen za higijenu kože lica, tela ruku. Blago peni i temeljno čisti. Ne isušuje, hidrira i kožu čini mekom. Preporuka za celu porodicu. Bez parabena, sa mirisom bez alergena.

Zapremina: 400 ml.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka. Ukolko dodje u dodir sa očima temeljno isprati vodom.

RENA VERSE GEL ZA TUŠIRANJE – 400 ml

 

Sastav

Sastav/INCI: Aqua, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sea Water, Pentylene Glycol, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Glycerine, Panthenol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Xanthan gum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Allantoin, Citric Acid, Ceramide NG, Tamarindus Indica Seed Gum, Phenoxyethanol, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Upotreba

Upotreba: Gel za tuširanje naneti na lice i telo nežnim kružnim pokretima uz malo vode. Nakon toga isprati mlakom i prijatnom vodom.

Upozorenje: Pre prve upotrebe uputno je proveriti da li postoji individualna osetljivost kože na neki od sastojaka. Dodir sa očima može stvoriti iritaciju i u slučaju da dođe do kontakta isprati oči.

Iskustva

Gel za tuširanje osvoji na prvo korišćenje. Svi klijenti su jedno rekli a to da je primetna razlika u čistoći i izgledu kože nakon njegovog korišćenja u odnosu na proizvode koji su do sada koristili. Jedno pakovanje je dovoljno za četvoročlanu porodicu na mesečnom nivou .