Nema proizvoda u korpi.

3,280 rsd

RENA Retinol

Rena Retinol krema sa Retilife®, prvim prirodnim 100% biološkim retinolom.

In stock

Opis

Rena Retinol krema sa Retilife ®, prvim prirodnim 100% biološkim retinolom.

Zapremina: 50ml

Opis: Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa.. RENA Retinol krema je nežan bioloski kompleks namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), prirodni retinol koji se dobija i biljnih šećera koji je delotvoran u borbi protiv bora i akni, stimuliše sintezu hijalurona i deluje posebnim mehanizmom koji čini kožu čvrstom i zategnutom. Hijaluron hidrira kožu lica, smanjuje bore a lice dobija mladalački izgled. Sadrži blagi miris bez alergena. Prirodni retinol vidno ublažava znake fotostarenja kože.

Upotreba: Preporučujemo da se upotrebljava kao noćna krema nanošenjem na lice i dekolte neposredno pre odmora.

Upozorenje: Pre upotrebe preporučljivo je proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka. Rena Retinol krema se ne koristi preko dana i preko leta, kao ni u kombinaciji sa AHA kiselinama, retionidima, salicilnom, glikolnom kiselinom, mehanckim pilinzima i vitaminom C.
Retinol se uvodi postepeno u negu koze i nasa preporuka je da to bude u prve dve nedelje bude jednom nedeljno a kasnije svake nedelje skratiti razmak po jedan dan.

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Rosa Canina Fruit Oil Cetearyl Olivate (And) Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Tamarindus Indica Seed Gum, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, D-Panthenol, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate (And) Propanediol (And) Benzoic Acid,Ceramide, Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil (and) Retinol (and) RosmarinusOfficinalis(Rosemary) Leaf Extract (and) Tocopherol, Niacinamide, Allantoin, Bisabolol, Parfum

Napomena: Phenoxyethanol, koji je naznačen u deklaraciji, ne koristimo kao konzervans ali se on nalazi u jednoj od sirovina koju koristimo pa je zbog toga naznačen na pakovanju.

Iskustva: klijenti su nam preneli da je dejstvo na koži vidljivo odmah nakon prvog nanošenja, da u odnosu na konvecionalni Retinol prodire dublje slojeve kože, primetili su da je koža hidrirana to je zbog toga sto je prirodni Rena Retinol tri puta jače aktivira hijaluron u koži, sa kombinacijom Rena Argirelin serumom, Rena Antirid serumom dobijete rezlutata da 30 dana vam se obnovi I pokrene hijaluron, elastin I kolagen u vašoj koži koji su zaduženi da stvore mrežu koja daje potpuni anti age efekat I koji traje. Rena Retinol je fotoosetljiv ne koristi se tokom leta a za zaštitu od sunca najbolje koristiti Rena Ha, N, M ili S kremu jer ima prirodnu barijeru od UV zraka.

Klinetkinja Dragica Miličić, Kikinda, 73 godine, prvi je naš kupac Rena Retinol kreme, za koju kaže da je „magija u bočici“.

Bar code 8606106761177
Kontrolu zdravstvene ispravnosti izvršila akreditovana laboratorija po važećim propisima.