Nema proizvoda u korpi.

3,280 rsd

REVAXIN krema

REVAXIN krema – vakcina za Vašu kožu

NOVITET

 

 

In stock

Opis

REVAXIN krema – vakcina za Vašu kožu

Nežan kozmetički kompleks prirodnih sirovina za negu kože kod ostećenja na koži, koji sadrži ekstrakt maline, prirodni hijaluron, ceramide, vitamin B3, ekstrakt gotu cole, ulje ruže i blagi miris bez alergena. Kombinacija aktivnih komponenti aktivira autoimune sisteme kože koji pospešuju njenu odbranu od osetećenja i pružaju reparirajući efekat nakon opekotina, radiodermatitisa, ekcema kod odraslih i strija.
Ima 6 glavna svojstva:

  • Reparirajuci efakat kod opekotina i rana pruža raparaciju odmah i nakon par dana koža se zaceljuje a takodje obezbeđuje ukolko dodje do opekotine i odma nanasete Revaxin kremu nece se stvoriti plikovi i rane, u roku od 10 min se dolazi do umirenja.
  • reparirajući efekat kod ekcema kod odraslih ceramidi daju reparirajući efekat tako da kod oštećene kože umanjuje osećaj suvoće, svraba i ostećenja na koži.
  • efekat hidratacije: delotvorno hidrira kožu.
  • Sprečava sva oštećenja na koži usled interevencija na koži kao sto su radiodermatitis i postoperativne rane
  • Regenerise kožu sa posledicima strija
  • Antibakterijski efekti Revaxin krema zbog visoke koncetracije Gotu Cole Veruje se da Gotu Cola ima antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u sprečavanju pojave kožnih infekcija.

Posebno naglašeno je svojstvo prirodnog aktivatora autoimunog sistema u odbrani od UV zračenja kod onkoloških pacijenata je preporuka pre zračenja pripremiti kožu sa kremom Revaxin.
Ovo svojstvo je potkrepljeno naučnim radom koji se bazira na istraživanju sprovedenom od strane proizvođača sirovine, u kom se došlo do zaključka da ta sirovina podiže imunološki sistem kože do te mere da je pogodna i kod onkoloških pacijenata kod kojih se primenjuju terapije zračenjem, u kom slučaju se upotrebljava za pripremu kože 7 dana pre početka zračenja.

Upotreba: Upotrebljava se za reparaciju kože nakon operativnih zahvata i površinskih opekotina kao i kod rešavanja problema strija. Nanositi dva puta na dan.

Iskustva : S obzirom da se radi o novom proizvodu koji ima specifična dejstva u odnosu na druge proizvode slične namene na tržištu, još uvek dobijamo povratne informacije od klijenata.
Nakon opekotine koja se desila u kućnim uslovima (kontakt sa vrelom posudom) Revaxin je za 10 min. Kod klijenta smirio kožu i nije došlo do stvaranja plikova.
Kod klijenta sa opekotinom, nakon 3 dana upotrebe Revaxin kreme vidno se ubrzala reparacija kože koja je trajala sedam dana, sto nije uobičajeno, jer je za takve opekotine je, bez Revaxin kreme, potrebno oko dve nedelje za reparaciju.

Revaxin krema pokazuje uspeh kod tretiranja dermatitisa u akutnoj fazi pri upotrebi dva puta na dan i jednom nedeljno u periodu remisije, s tim da se još bolji rezultati postižu uz paralelnu upotrebu Verum kupke i šampona za higijenu.

Kod pacijenta koji su onkološki pacijenti preporuceno je da se koža tretira pre za vreme i nakon zračenja radi podizanja prirodne imunološke odbrane od zračenja, reparacije i protivupalnog dejstva.
Visoka koncetracija Gotu Kole pokreće mehanizam delovanja koji se zasniva na povećanoj proliferaciji fibroblasta i povećanju sinteze kolagena i intracelularnog fibronektina. Poboljšava se čvstoća novoformirane kože i inhibiraju se upalne faze hipertrofičnih ožiljaka i keloida, a zbog ovog Revaxin daje odlične rezultate i u tretmanu strija.