Nema proizvoda u korpi.

RENA VERSE kolekciji za negu Vaše kose

RENA VERSE kolekciji za negu Vaše kose

Kolekcija za negu kose je jedinstvena na evropskom tržištu i kao takva je privukla pažnju proizvođača sirovina čije sirovine, koje koristimo u našim proizvodima, nose oznaku „Advanced Swiss Quality Ingredients“.

S ponosom, a ujedno uz zahvalnost prema korektnosti proizvođača sirovina, ističemo da zbog ovog imamo saglasnost da uz deklaraciju naših proizvoda naglasimo takvo svojstvo ovih izuzetnih sirovina.

Da bi kosa bila, zdrava, blistava i jaka, od presudnog je značaja da se neguje odgovarajućim tretmanima i proizvodima. RENA VERSE preparati deluju na sve delove kose i vlasišta u svrhu njihovog potpunog oporavka. Nakon samo jedne primene preparata za kosu iz kolekcije RENA VERSE, kosa postaje bujnija, a vlasi revitalizovane. Ovo su prirodni proizvodi koji temeljno čiste i regenerišu i poželjno je imati ih u svojoj kolekciji.

Iz ove kolekcije posebno se izdvajaju Piling, Hydria i šamponi u obliku pene. Proizvodi RENA VERSE kolekcije namenjeni su kupcima koji poznaju kvalitet prirodnih proizvoda, koji žele da koriste prirodno i zdravo, i žele da delotvorno reše dugogodišnje probleme sa kosom ili da svoju kosu održavaju u vrhunskoj formi. Linija je pogodna i za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima naročito Rena Verse šampon 400 ml, Rena Verse maska za kosu, RenaVerse piling i Rena Hydria.

Proizvodi ove kolekcije imaju nekoliko zajedničkih karakteristika: sastavljeni su od 99% prirodnih sirovina, svi proizvodi imaju najmanje 2 i vise dejstva (dva proizvoda u jednoj bočici), sadrže termalnu vodu, ulje makadamije, ceramide, vitamin B3, parfem bez alergena blage surfikante. Kolekciju za negu kose Rena Verse obogatili smo i ceramidima nove generacije.

Šta su ceramidi? Ceramidi su lipidi (ulja) koji hidriraju i zadržavaju vlagu u kosi, obnavljaju strukturu kose.

Šta su blagi surfikanti? To su prirodni surfikanti koji se dobijaju iz kokosovog ulja i šećera, imaju hidrantna svojstva i ne dovode do iritacije kože.

Ako imate osetljivu kožu, oštećenu kosu, ako ste zabrinuti zbog upotrebe proizvoda koji sadrže sintetičke surfikante ili imate posebne potrebe za negu kože i kose, preporučujemo proizvode iz ove kolekcije.

Možete i pogledati video na ovu temu na našem Instagram profilu OVDE.